Sökoptimering – Ett enklare sätt att få fler kunder

Letar du efter bra sökoptimering som inte bara leder till höga positioner på Google utan också till fler kunder? Många har jobbat med sökoptimering länge men har svårt att avgöra hur mycket de faktiskt tjänat på det. Meningen är att du ska synas på rätt sökord och få rätt sorters kunder till din sida.

Varför Viseo Sökoptimering?

*Ingen bindningstid – Nepp, ingen alls!
*Toppositioner på dina sökord – Rätt sökord ger rätt kunder
*7 år i branschen!

 

Så här fungerar Viseo Sökoptimering

Vi har tagit fram ett recept som funkar gång på gång. Fråga bara några av våra nöjda kunder. T.ex Selfiebutiken som gick från 0 till 4000 kunder på 8 månader.

Hos oss får du inte olika delar av sökoptimering utan alltid hela lösningen för att du ska kunna få toppositioner på dina sökord.

Sökoptimering delas upp i fyra steg

1. Vi gör en analys på  vilka sökord som är viktigast att jobba med. Vi jobbar alltid med de sökord dina kunder faktiskt använder och där vi ser att det finns en möjlighet att ta höga positioner på Google.
2. On page – Här går vi igenom hela din webbplats för att se vad som behöver förbättras och vilka nya undersidor som eventuellt behöver läggas till. On page är något man gör i uppstarten och som lägger grunden för sökoptimeringen.
3. Off page – Det här är kärnan i sökoptimering. Google avgör var en webbplats ska placeras genom att titta på hur omtalade den är på internet. Till allra största del hur många länkar av bra kvalitet webbplatsen får till sig. Viseo har tagit fram ett recept för hur man gör detta på bästa sätt och det är därför våra kunder (och vi själva) kunnat ta höga positioner på väldigt konkurrensutsatta sökord.
4. Rapportering – Vi mäter givetvis allt det viktiga: Vilka positioner dina sökord har på Google, hur mycket besökare du får in, hur länge de stannar, vad de gör på sidan osv. På så sätt kan du enkelt följa upp och se vilket resultat du får av sökmotoroptimeringen.

Vill du veta mer – kontakta oss idag!

Hos oss får du alltid prata med en expert inom sökoptimering. Vi har inga anställda säljare.

1. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och tar tillsammans reda på vilka mål du har med sökoptimeringen.
2. Vår expert tar reda på om sökoptimering är något du borde satsa på genom att göra en analys av din webbplats och dina mål. Vi tittar på hur bra positioner du kan ta och hur mycket besökare du kan förvänta dig.
3. Om du tycker att allt ser bra ut och vi hittat bra sökord att jobba med så sätter vi igång sökoptimeringen. Du får ett helt team som jobbar med just din webbplats.

Vill du börja sälja mer med hjälp av sökoptimering?

Fyll i dina uppgifter nedan eller ring oss på 020-121 181 för en kostnadsfri konsultation.

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Meddelande