Sökoptimering – Ett enklare sätt att få fler kunder

Letar du efter bra sökoptimering som inte bara leder till höga positioner på Google utan också till fler kunder? Meningen är att du ska synas på rätt sökord och få rätt sorters kunder till din sida.

Det är många företagare som har jobbat med sökoptimering länge men har svårt att avgöra hur mycket de faktiskt tjänat på det.  Vill du har rapporter som är så enkla att läsa att de fått 11/10 (ja 10 är max på skalan) i betyg av våra kunder?

Testa då Viseo’s sökoptimering, helt utan bindningstid!

Varför Viseo Sökoptimering?

*9,5/10 i kundnöjdhet
*Ingen bindningstid – Nepp, ingen alls!
*Toppositioner på dina sökord – Rätt sökord ger rätt kunder
*10 år i branschen!
*Vi kan konverteringsoptimering – 
Våra experter har gjort 1000 tals A/B tester

Så här fungerar Viseo Sökoptimering

Vi har tagit fram ett recept som funkar gång på gång. Fråga då t.ex Lamnia som ökade sin omsättning med 58%. Eller t.ex Selfiebutiken som gick från 0 till 4000 kunder på 8 månader.

Hos oss får du inte olika delar av sökoptimering utan alltid hela lösningen för att du ska kunna få toppositioner på dina sökord.

Sökoptimering delas upp i fem steg

1. Vi gör en analys på  vilka sökord som är viktigast att jobba med. Vi jobbar alltid med de sökord dina kunder faktiskt använder och där vi ser att det finns en möjlighet att ta höga positioner på Google.
2. On page – Här går vi igenom hela din webbplats för att se vad som behöver förbättras och vilka nya undersidor som eventuellt behöver läggas till. On page är något man gör i uppstarten och som lägger grunden för sökoptimeringen.
3. Off page – Det här är kärnan i sökoptimering. Google avgör var en webbplats ska placeras genom att titta på hur omtalade den är på internet. Till allra största del hur många länkar av bra kvalitet webbplatsen får till sig. Viseo har tagit fram ett recept för hur man gör detta på bästa sätt och det är därför våra kunder (och vi själva) kunnat ta höga positioner på väldigt konkurrensutsatta sökord.
4. Konvertering – Vi hjälper dig att göra besökarna till kunder.
5. Rapportering
 – Vi mäter givetvis allt det viktiga: Vilka positioner dina sökord har på Google, hur mycket besökare du får in, hur länge de stannar, vad de gör på sidan osv. På så sätt kan du enkelt följa upp och se vilket resultat du får av sökmotoroptimeringen.

Sökoptimering Tips

Det finns väldigt många aspekter av SEO och här har vi skrivit en lång guide om sökmotoroptimering men det absolut viktigaste är:

 • Skriv innehåll som Google och besökarna gillar! Du kan t.ex använda verktyg som Ahrefs för att hitta ideer.
 • Dela upp webbplatsen så mycket som möjligt. Du hittade säkert hit via Google, det är för att den här sidan handlar om “sökoptimering” och en annan undersida som “sökmotoroptimering” även fast det är samma sak. Det är för att Google bestämt att det ska vara olika reslutat, då rättar vi oss efter det.
 • Bygg länkar! Du vill har så mycket relevanta länkar av bra kvalitet som möjligt!

Tips på guider förutom vår egen ovan:

Här är en video från en av Viseos grundare. Videon har några år på nacken med strategierna fungerar fortfarande: 


Vanliga frågor:

 • Måste man ha WordPress för att kunna jobba med sökoptimering? 
  Svar: Nej, plattformen i sig spelar ingen roll. WordPress är dock en av de vanligaste plattformerna och har många plugins som i viss mån underlättar sökoptimering.
 • Hur lång tid tar sökmotoroptimering?
  Svar: SEO tar olika lång tid beroende på hur hög konkurrensen är i branschen. Om du vill börja sälja mobilskal eller är inom finans så är konkurrensen hög om du har en nystartad sida. Om du väljer ut rätt sökfraser att jobba med så börjar man ofta se de första resultaten efter några veckor.
 • Funkar sökoptimering på Facebook?
  Svar: Det beror på hur man menar. Men det är möjligt att på vissa sökfraser få upp Facebook sidor på Google.
 • Hur fungerar Google?
  Svar: Du kan läsa mer om hur Google fungerar här.

Vad är sökoptimering?

Sökoptimering är ett kärt barn som har många namn, de vanligaste är SEO och sökmotoroptimering. Sökoptimering handlar om att identifiera hur dina besökare söker och sedan synas så högt upp på Google som möjligt på de sökfraserna. Nästa steg i processen är att konvertera besökarna till kunder för att få ett positivt ROI.

Ett sökoptimeringsföretag hjälper till med processen.

sökmotoroptimering statistik

Vill du veta mer – kontakta oss idag!

Hos oss får du alltid prata med en expert inom sökoptimering.

1. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och tar tillsammans reda på vilka mål du har med sökoptimeringen.
2. Vår expert tar reda på om sökoptimering är något du borde satsa på genom att göra en analys av din webbplats och dina mål. Vi tittar på hur bra positioner du kan ta och hur mycket besökare du kan förvänta dig.
3. Om du tycker att allt ser bra ut och vi hittat bra sökord att jobba med så sätter vi igång sökoptimeringen. Du får ett helt team som jobbar med just din webbplats.

Vill du börja sälja mer med hjälp av sökoptimering?

Fyll i dina uppgifter nedan eller ring oss på 08 – 515 11 200 för en kostnadsfri konsultation.

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt telefonnummer

Meddelande

 

 

 

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite SEO? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss för gratis konsultation.

Kontakta oss