Oavsett om du har investerat i sökordsoptimering tidigare eller inte så är vi säkert överens om en sak: det ska fungera bra och det ska vara mätbart. Förutom att leverera ett väldigt bra resultat så är det mycket viktigt för oss att ha en service i världsklass och att våra kunder är så nöjda de kan bli.

Så här hjälper vi dig med sökordsoptimering:

 

1. Tydliga mål som speglar dina affärsmål

Vad vill du få ut av sökordsoptimeringen? Vill du t.ex. ha fler kunder, fler kundkontakter, mer besökare eller fler personer som handlar i din webbutik? Vi hjälper dig! Det viktiga är att vi tillsammans sätter upp mål så att vi kan mäta framgången och få en uppfattning om vad din Return On Investment är.

Våra kunder är jätteglada för sina placeringar på Googles förstasida på sökord med tuff konkurrens, men det är inte vad som tillslut räknas, utan det är hur mycket kronor du får tillbaka per investerad krona på sökordsoptimeringen.

2. Vi väljer ut sökord som dina kunder använder

När vi väljer ut sökfraser som tittar vi på vilka mål vi har och så följer vi tre kriterier:
-Kan vi riktigt bra placeringar?
-Hur många är det som söker på ordet/frasen?
-Hur stor chans är det att frasen leder till mer affärer?

Vår sökordsoptimering innebär också ofta att man får bra placeringar på andra ord/fraser än de vi jobbar med eftersom att vi stärker hela domänens anseende i Google ögon.

3. Uppföljning och konverteringsoptimering

Vad händer när besökarna kommit till din webbplats? Fastnar de någonstans, går de vidare på sättet de ska? Hur stor procent av besökarna konverterar till målet (d.v.s. blir kunder eller kontaktar dig)? Vi hjälper dig att mäta allt som händer på webbplatsen och hjälper sedan till med ändringar på sidan så att du enklare ska kunna nå målen du har med sökordsoptimeringen. Vi har hjälpt många företag med att öka intäkterna på detta sätt.

4. Fler kunder och affärer

Vår välbeprövade process leder alltid till mer kundkontaker och affärer. Ring oss på 020 – 121 181 eller fyll i formuläret till höger så berättar vi gärna mer.

Om oss

Vi jobbar med allt från små till stora företag, vi är väldigt flexibla och det går oftast att hitta en perfekt lösning. Vi är inte för stora och inte för små, du får alltid en personlig kontaktperson och service är något vi brinner för.Vi har hjälpt företag att öka antalet besökare med över 1000% och ökat försäljningen i webbshoppar med över 600%.

Vi anser att företag som jobbar med sökordsoptimering givetvis ska kunna synas på förstasidan på sina egna sökord i branschen. Fråga dig bara hur du hittade den sida du läser just nu.

Om du vill att vi berättar mer kan du kontakta oss via formulär (vi svarar alltd inom 24 timmar) eller ringa oss på 020-121 181.

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata om hur du kan få mer kunder från Google? Kontakta oss idag!

Kontakta oss