Se hur din hemsida läcker pengarFå videoanalys

Google boostar sin mobilalgoritm

Skrivet av Marcus Sandström 01 / 04 / 16

Du minns väl när Google förra året gick ut och berättade att webbplatser som inte är mobilanpassade skulle rankas sämre i sökresultaten. Undersökningar efteråt visar att så faktiskt varit fallet, har du inte en mobilanpassad webbplats så rankar du sämre i mobiltelefoner.

Nu har Google återigen gått ut och sagt att dom ytterligare ska stärka den delen av algoritmen. Från och med början av Maj kommer det att bli ännu viktigare att ha en mobilanpassade webbplats.

Det finns ingen anledning att misstro det här budskapet, ur alla synvinklar så är det viktigt att se till att din webbplats är mobilanpassad.

Du kan testa om din webbplats är mobilanpassad genom att besöka den här webbplatsen.

 

 

Vill du veta varför du inte får fler kunder från Google? Få en kostnadsfri unik rapport e-mailad till dig inom tre arbetsdagar*.
Vår expert med 8 års erfarenhet går igenom er website. Han tittar dessutom på vad det är som gör att era konkurrenter får fler kunder från Google. Inga krav, inga förbindelser.
* Företaget behöver ha minst 10 miljoner kr i omsättning.

Marcus Sandström

Skrivet av: Marcus Sandström

Marcus är en av grundarna till Viseo. Han jobbar sedan flera år tillbaka med att hjälpa företagare att nå sina mål med hjälp av internetmarknadsföring.