Se hur din hemsida läcker pengarFå videoanalys

Kostnadsfri SEO analys av din webbplats – Test för sökmotoroptimering

Skrivet av Marcus Sandström 19 / 06 / 14

Viseo introducerar nu vårt nya SEO analys verktyg. Du hittar det till höger i bloggen eller klicka här för att komma direkt till testet.

I verktyget poängsätts hur bra din webbplats är ur sök

motoroptimeringssynpunkt mellan 0-100 poäng .

Du väljer ett sökord som du vill att SEO analys verktyget ska titta på och du kan även jämföra resultatet med en konkurrents webbplats.

Verktyget tittar bland annat på  hur snabbt sidan laddar, hur många undersidor som finns indexerade, om URL, titel och text är SEO anpassad, vilken page rank sidan har samt om du använder alt taggar på rätt sätt.

Du får sedan förslag på vilka åtgärder du kan ta för att förbättra din sökmotoroptimering.  Tänk dock på att en SEO analys inte är något som går att automatisera fullt ut , men du kan få en bra fingervisning.
Testa på vårt verktyg till höger redan idag eller använd denna länk som går direkt till vår SEO analys.

 

SEO analys

Vill du veta varför du inte syns bättre på Google? FFå en kostandsfri genomgång av din hemsida över telefon*.
Vår expert med över 8 års erfarenhet går igenom er website. Han tittar dessutom på vad det är som gör att dina konkurrenter syns bättre på Google. Inga krav, inga förbindelser.
* Företaget behöver ha minst 10 miljoner kr i omsättning.

Marcus Sandström

Skrivet av: Marcus Sandström

Marcus är en av grundarna till Viseo. Han jobbar sedan flera år tillbaka med att hjälpa företagare att nå sina mål med hjälp av internetmarknadsföring.