Blogg > Sökordsmarknadsföring — Så hjälper vi dig att få fler kunder

Det finns olika sätt att få personer som är intresserade av dina produkter eller tjänster till ditt företags hemsida.

Våra pay per click (PPC) kampanjer är baserade på effektiva internetmarknadsföringsstrategier som ger ett av de snabbaste och mest mätbara sätten att få potentiella kunder till ett företags hemsida.

Hur kan vi hjälpa dig att få fler kunder?

Vi gör en konkurrensanalys över hur din marknad ser ut idag och lägger därefter upp en AdWords kampanj anpassat efter dina behov. Fyll i formuläret till höger för att ta kontakt med certifierade Google AdWords experter.

Mer om PPC

Man brukar säga att kärt barn har många namn och det gäller även för Pay Per Click annonsering. PPC brukar även kallas för “betalda länkar” “sponsrade länkar” “betalda listningar” eller “ppc program” för att nämna några namn. Oavsett vad man kallar det så är det väldigt enkelt, pay per click annonsering ger snabba resultat och höga placeringar i sökmotorerna genom att betala för varje klick man får på annonsen.

Hur sökordsmarknadsföring fungerar

Priserna för PPC kampanjer bestäms efter hur stor månadsbudget ditt företag vill spendera. Det finns en stor mängd PPC paket att välja mellan. Varje sökord i sökordsmarknadsföring kostar olika mycket pengar beroende på bland annat hur stor konkurrensen är, hur många sökningar det är, hur bra kvalité det är på annonsen samt hur bra kvalité det är på landningssidan.

Det går också att välja olika sätt att driva kampanjerna på. Vill du ha en kampanj på lång eller kort sikt? Lokalt, nationellt eller internationellt? Om man sätter upp sin sökordsmarknadsföring på rätt sätt så är det ett perfekt komplement till sökmotoroptimering.

Först och främst gör an en detaljerad analys på sökorden, söktrenderna och ser över hur konkurrenterna har gjort med sin sökordsmarknadsföring. Sedan anpassar man annonserna och hemsidan för att ni ska få en så hög CTR (Click Trough Rate) som möjligt. Vi följer sedan resultaten för att se vilka annonser som går bra och ger flest kunder. Vi har personal som är certifierade av Google Adwords vilket betyder att de har genomgått test för att bevisa att man är utbildad i Googles PPC program.

För mer information om sökordsmarknadsföring eller något annan internetmarknadsföringstjänst så kan du kontakta oss på 08 515 11 200.

*” anger obligatoriska fält

Få en offert

Vi arbetar med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov - boka ett möte och begär din offert

Axel Hansson

Jobbar som Head of SEO på Viseo. Arbetat med sökmotoroptimering i snart 15 år och älskar att fokusera mig på den tekniska biten.