Blogg > Sökordsmarknadsföring — Så hjälper vi dig att få fler kunder

Det finns olika sätt att få personer som är intresserade av dina produkter eller tjänster till ditt företags hemsida.

Våra pay per click (PPC) kampanjer är baserade på effektiva internetmarknadsföringsstrategier som ger ett av de snabbaste och mest mätbara sätten att få potentiella kunder till ett företags hemsida.

Hur kan vi hjälpa dig att få fler kunder?

Vi gör en konkurrensanalys över hur din marknad ser ut idag och lägger därefter upp en Google Ads kampanj anpassat efter dina behov. 

PPC i ett nötskal

Termen "Pay Per Click" har många synonyma uttryck, såsom “betalda länkar”, “sponsrade länkar”, “betalda listningar”, eller “ppc-program”. Oavsett benämning är essensen densamma: med PPC får du snabb exponering och toppositioner i sökmotorresultaten genom att betala för varje klick din annons får.

Grunden i sökordsmarknadsföring

PPC-kampanjens kostnad varierar baserat på din månadsbudget. Det finns en mängd olika paket att välja bland. Kostnaden per klick påverkas av faktorer som konkurrens, sökvolymer, annonskvalitet och landningssidans kvalitet.

Du kan välja olika strategier för dina kampanjer: kort- eller långsiktiga, lokala, nationella eller globala. När sökordsmarknadsföring utförs korrekt kan det vara ett utmärkt komplement till sökmotoroptimering.

Vår process involverar en noggrann analys av sökord, söktrender och konkurrenters aktiviteter. Med denna insikt optimerar vi annonser och landningssidor för bästa möjliga CTR (Click Through Rate). Vårt team innehåller Google Ads-certifierade experter som ständigt övervakar kampanjens prestanda för att maximera din avkastning.

Det går också att välja olika sätt att driva kampanjerna på. Vill du ha en kampanj på lång eller kort sikt? Lokalt, nationellt eller internationellt? Om man sätter upp sin sökordsmarknadsföring på rätt sätt så är det ett perfekt komplement till sökmotoroptimering.

Först och främst gör an en detaljerad analys på sökorden, söktrenderna och ser över hur konkurrenterna har gjort med sin sökordsmarknadsföring. Sedan anpassar man annonserna och hemsidan för att ni ska få en så hög CTR (Click Through Rate) som möjligt. Vi följer sedan resultaten för att se vilka annonser som går bra och ger flest kunder. Vi har personal som är certifierade av Google Ads vilket betyder att de har genomgått test för att bevisa att man är utbildad i Googles PPC program.

För mer information om sökordsmarknadsföring eller något annan internetmarknadsföringstjänst så kan du kontakta oss på 08 515 11 200.

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Vi arbetar med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov - boka ett möte och begär din offert

Axel Hansson

Jobbar som Head of SEO på Viseo. Arbetat med sökmotoroptimering i snart 15 år och älskar att fokusera mig på den tekniska biten.