Kunskapsbank > Vad kostar sökmotoroptimering (SEO)?

Sökmotoroptimering är en av de kraftfullaste marknadsföringsformerna som finns online. Det finns många olika modeller för hur man tar betalt för sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering är inte något statiskt då man precis som med vanlig annonsering eller PR arbeten behöver fortsätta att jobba med det för att kontinuerligt få ett bra resultat, därför är det vanligt med något slags abonnemang månadsvis för att man ska få bättre positioner på Google.

Ofta har man en startavgift och en månadskostnad, vad dessa ligger på beror helt på kvalitén på sökmotoroptimeringen, hur hög konkurrensen är, hur brett man vill gå och hur stark webbplatsen företaget har.

 

*” anger obligatoriska fält

Kontakta oss

Vi arbetar med dig för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov - boka ett möte och begär din offert

Så vad kostar SEO?

Priset på sökmotoroptimering beror också på hur många sökord och sökfraser man vill jobba med. Spannet brukar i vilket fall som helst ligga mellan ca 10 000- 100 000 kr i månaden beroende på en mängd olika faktorer. Sökmotoroptimering kan givetvis kosta både mer och mindre men detta är en rimlig budget för de flesta företag.

Först och främst behöver man dock göra en analys för att se vilken Return On Investment man kan förvänta sig.

För att få ett förslag från oss kan du titta in på vår sida om SEO tjänster.