Kunskapsbank > Välj rätt sökmotoroptimering (SEO) konsult

Sökmotoroptimering är enkelt. Nästan vem som helst kan “optimera” en webbplats. Det svåra är att få din webbplats att synas på rätt sökord och sedan faktiskt få mer kunder. Du kan enkelt synas etta på sökord som inte har några sökningar och kanske på sida två eller tre på sökord som har sökningar men den allra största delen av trafiken går till topp fem på Googles förstasida.

 Det är här en sökmotoroptimering konsult (SEO konsult) kommer in i bilden.

Sätt dina mål

När du jobbar med sökmotoroptimering ska du ha klara uppsatta mål och veta vilken ROI (Return On Investment) du vill ha.

När du kontaktar oss på Viseo får du alltid prata med någon av våra sökmotoroptimeringskonsulter, vi har inga säljare. Om du inte vet exakt vilka sökord du vill synas på så hjälper vi dig att hitta rätt bland de tusentals olika alternativ som finns. Det är väldigt viktigt att vi väljer rätt sökord och sökfraser och som tur är behöver vi inte gissa utan våra SEO konsulter har bra verktyg som de använder.

Sökmotoroptimering delas upp i två olika delar, on page och off page.

On page

Här delar våra SEO konsulter upp din webbplats på ett sådant sätt att både Google och användarna har enkelt att förstå vad sidan handlar om och ökar chansen att de gör rätt handling, alltså att kontakta dig, handla eller t.ex skriva upp sig för ett nyhetsbrev.

Oavsett om du har en ny eller gammal webbplats så kan våra SEO konsulter göra upp en plan för allt de tekniska som behöver ordnas för att webbplatsen ska följa Googles riktlinjer.

Vi sköter allting så du behöver inte uppdatera något på din webbplats själv. Det enda vi behöver är dina inloggningsuppgifter och Googel Analytics om du har det så att vi kan mäta resultaten. Har du det inte så sätter vi upp det åt dig.

Off page

Off page är vad som händer utanför webbplatsen och handlar i största del om hur många länkar av god kvalitet som du får till din webbplats. Det är den absolut svåraste delen av SEO så våra sökmotoroptimeringskonsulter sätter upp en individuell plan för hur du ska få så bra resultat som möjligt. Olika strategier krävs beroende på hur ny/gammal/stark webbplats ditt företag har.

Resultat

Vi jobbar bara med sökord som vi vet ger potentiella kunder och där vi kan få toppositioner på Google. Det är ingen ide att jobba med för tuffa sökord. Det är viktigt att välja sökord som kan ge kunder och som man kan ranka på.

Hör av dig till någon av våra sökmotoroptimering konsulter idag så hjälper vi dig direkt!