Rykteshantering

Visste du om att du kan övervaka mer eller mindre exakt hur ditt varumärke används på internet?

Om ditt företagsnamn eller en av dina tjänster/produkter/anställdas namn dyker upp på en blogg, ett forum, Rejta/Reco eller liknande så kan du få veta det omgående.
Vår rykteshanteringstjänst inkluderar rapportering av hur ditt varumärke används och vi erbjuder lösningar för hur du ska förbättra ditt rykte på sökmotorerna samt få bort negativa resultat från förstasidan.

Ditt rykte online är viktigare än någonsin. En internetanvändare kan idag enkelt bara googla på ditt företagsnamn och få fram båda positiva och negativa saker. Tyvärr kan en enstaka arg bloggare eller ett inlägg på ett stort forum från en enda missnöjd kund förstöra mycket för ditt företag.
Desto dyrare dina produkter eller tjänster är desto större är chansen att kunderna letar efter recensioner och betyg online. Även om ditt företag är bäst i branschen och ha en top notch kundtjänst så kommer du ändå att ha missnöjda kunder som är redo att göra sin röst hörd på internet. Det är då viktigt att kunna gå in och svara på kritik eller ta kontrollen över vad som visas.

Så hur går det till när vi jobbar med rykteshantering/Google städning?

– Vad vi först och främst gör är att undersöka och identifiera de negativa resultat som finns idag. Vi erbjuder en lösning på de akuta problem och tar fram en långsiktig strategi.

– Den långsiktiga strategin innebär att vi skapar nytt innehåll som helt enkelt knuffar bort de negativa resultaten från förstasidan. Det inkluderar även länkbygge för att enklare ta bra positioner.

– Vi erbjuder dig också en rapportering på ditt varumärke/tjänster/produkter etc. för att i framtiden snabbt kunna identifiera eventuell kritik, recensioner osv. Då kan man gå in och svara på kritik och förebygga att negativa resultat kommer upp på fel ställen.

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite rykteshantering? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss idag.

Kontakta oss