Utbildning

Utbildning – bli bättre än konkurrenterna!

“Marknadspersonalen hos oss uppskattade er föreläsning. Det var värdefullt och också utvecklande att ta del av aktuell information på området.” -Marina, Midroc AB

“Viseos utbildning var i toppklass (10/10 poäng) och de gav ett mycket trevligt bemötande! Jag rekommenderar Viseo starkt!”
Roger, Scancon AB

Vi har tre olika utbildningar:

Sökmotoroptimering
Beroende på om du är nybörjare inom sökmotoroptimering eller har jobbat med det länge skräddarsyr vi utbildningen för er. Vi har alltid den senaste informationen och  delar med av oss det exklusiva innehållet vi får från olika seminarium som hålls runt om i världen. Om du bor i Stockholm kan du läsa mer här om vår SEO kurs i Stockholm.

Internetmarknadsföring

En bredare utbildning som handlar om de olika delarna som finns inom internetmarknadsföring, t.ex: SEO, SEM, Email, Sociala media, olika affiliate nätverk etc

Inbound marketing
Inbound marketing handlar om att kunden ska hitta dig istället för att du letar efter kunden. Det handlar om att sluta “pusha på” folk reklam och istället erbjuda exakt det de letar efter, när de letar efter det.

Vi håller utbildningar hos oss eller på plats hos er.  Hör av dig till oss på 020 – 121 181 eller maila så kan vi komma fram till en bra lösning som passar er.

Du kanske är intresserad av vår FAQ.

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite utbildning? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss!

Kontakta oss