Se hur din hemsida läcker pengarFå videoanalys

Team meet up i Bangkok

Skrivet av lisa 13 / 04 / 18

Under tre dagar så upplevde en del av Viseo-teamet staden Bangkok – den så kallade pulsen av Thailand. En kanske rätt så annorlunda men ack så häftig och bra team meet up, vi testade bland annat att surfa i Flow House och cyklade runt i Green Lung.

 

I den här träffen samlades Oscar, Marcus L, Marcus S och Axel. Som annars jobbar från helt olika platser i världen. Vi jobbar remote – så det vill säga från vilken plats man vill, hur fantastiskt är inte det?

Vår filosofi är att man inte måste sitta i samma rum omringad av datorer, stolar, häftapparater och pärmar. Efter tio år har vi sett hur bra det fungerar att jobba sammansvetsat och effektiv trots distansarbete. Vi älskar frihet men tror också på att det är viktigt att delar av teamet sammanstrålar några gånger / år. Och då passar vi på att göra något riktigt kul.

Vi tog oss en cykeltur längs Green Lung och stannade till på The Tree House och hängde runt i den häftiga miljön. Sen tog vi på oss badkäderna och försökte lära oss att surfa i vågmaskinen. Det vart många kraschar och skratt i jakt efter balansen. Sammanfattningsvis riktigt roliga dagar och en härlig boost för gänget.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

Avatar

Skrivet av: lisa