Google AdWords

På Google syns din textannons på förutbestämda sökord antingen till höger eller ovanför den ordinarie resultatlistan.

Det finns ett par faktorer som spelar in vilken placering man får i denna lista. Två av faktorerna är det bud man har lagt på sökordet, samt kvaliteten på landningssidan och dess relevans mot annonstexten och sökordet.

Din textannons består av en rubrik samt två annonsrader med ditt budskap. Hela annonsen fungerar som en direktlänk till din hemsida.

Du väljer själv vilka tider på dygnet annonsen ska visas om den inte ska visas dygnet runt, vidare bestämmer du om annonsen ska visas lokalt i ditt område eller över hela Sverige. Annonsen syns helt kostnadsfritt på Google.se, istället betalar du endast för kunder som faktiskt klickar på din annons och då kommer vidare till din hemsida. Beroende på hur mycket du betalar per klick och hur relevant landningssidan är avgör om du hamnar på förstasidan på Google. Med hjälp av Google Analytics så hjälper vi er att undersöka och tolka trafiken du får till din sida genom kundanpassade rapporter.

Värt att veta om Google:
-30 miljoner dagliga sökningar i Sverige
-55% av sökningarna är köprelaterade
-Sveriges största köpkanal

5 skäl att annonsera med Sponsrade länkar (PPC) via Viseo
-Ni betalar endast per besökare som klickar på er Google annons och inte för alla som sett den.
-Ni når endast intresserad kunder av era produkter / tjänster, vilket gör att er Google annonsering billig och effektiv.
-Medarbetare på Viseo AB är Google certifierade. Detta är mycket viktigt, då det visar att vi har personal med den kunskap och kompetens som behövs för en lyckad Google annonsering.
-Syns – lokalt, regionalt eller i andra länder.
-Ni får rapporter med statistik om hur ni lyckats med annonseringen.

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite AdWords? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss för gratis konsultation.

Kontakta oss