Tjänster > SEO byrå i Göteborg

Få hjälp med din SEO i Göteborg

Göteborg är en stad med många möjligheter, och det är dessutom landets främsta turistmål. Du har dessutom otaliga chanser att växa oavsett vilken bransch du verkar i, specifikt genom att använda våra tjänster.

Eftersom våra SEO-tekniker optimerar din sajt får du ett försprång gentemot konkurrenterna, samtidigt som sidan blir mer lättläst och informativ. Metoden vi använder oss av är att rikta in rätt slags trafik på de sökord som bidrar med mest lönsamhet, något som i sin tur förbättrar omsättningen inom företaget.

Att synas högre upp på Google genererar fler visningar vilket i sin tur skapar ett ökat antal kundkontakter!

Våra kunder ger oss 9,5 av 10 i betyg

Pontus Von Sydow

Chef Försäljning & Marknad, Lån & Spar Bank

”Viseo förstod snabbt utmaningarna i vår bransch och bidrar med sin höga kompetens inom SEO och SEM till vår tillväxt.

Mihail Pinhasov

VD, Lamnia

"Vi är tacksamma för allt Viseo har gjort, fantastiskt arbete.

Vi har fått tillbaka vår trafik och ökat omsättningen med 58 %!"

Susanna Edberg

Marknadschef, Bilprovningen

"Viseo har varit till stor hjälp med att ta vårt SEO-arbete till nya nivåer, och vi uppskattar verkligen deras proaktiva och kreativa arbetssätt."

Adrecord
A Workout Company

Hur vi arbetar

För att beskriva hur processen går till kan du ta en titt nedan för att se några av de tekniska hjälpmedlen som vi använder oss av.

  • Sökordsanalys: Med denna metod ingår bland annat att hitta rätt nyckelord som potentiella kunder letar information med. När vi har identifierat vilka nyckelord som bidrar med mest trafik kan du skapa sidor som är mer anpassade för ditt kundsegment. På detta vis hjälper vi din verksamhet att ranka högre på Google, Bing och andra sökmotorer. 
  • Teknisk SEO: Med tekniska verktyg syftar vi på bitarna som handlar om att förbättra källkoden, analysera mobilvänligheten, men även lagning av trasiga interna och externa länkar. Här rör det sig också om att informationen presenteras både tydligt och välordnat, samt att allt besökaren letar efter är relevant för ämnet. Med aktuell information stannar nämligen läsaren kvar längre. 
  • Off-page SEO: Innefattar i huvudsak trovärdiga länkar med hög auktoritet från andra sajter som redan rankar väl. Detta innebär att hemsidorna som länkar till din sida garanterar att informationen du erbjuder är användbar. Denna SEO-lösning ökar framförallt relevansen för sajten eller produkten som du vill nå ut med. 
  • Rapportering: Denna del har att göra med analyser av data för att se hur väl din hemsida presterar. Med våra rapporter kan du identifiera brister som kan behöva förbättring, men även områden du kanske skulle missat på egen hand. Rapporterna kan dessutom användas för att du ska kunna planera verksamheten enklare.

Viseo är rätt SEO Byrå för samtliga verksamheter i Göteborg

I skrivande stund har vi 300+ nöjda kunder och 9.5/10 i genomsnittligt omdöme. Våra medarbetare har dessutom över 20+ år av samlad erfarenhet när det kommer till SEO, samt att vi har många väletablerade samarbetspartners som John Henric, Städarna, Bilprovningen och Lån & Spar Bank.

Vi hjälper dig både med digital marknadsföring och sökmotoroptimering, men för att sammanfatta oss som företag är vi en komplett söktjänst som förbättrar resultaten när kunderna letar efter dig. I jämförelse med andra SEO Byråer sticker vi också ut från mängden, något du kan läsa mer om via flera framgångsrika kundcase här på sidan. 

SEO Kundcase