Avslutsstöd

Att attrahera många besökare som är intresserade av dina tjänster eller produkter är bra. Men hur många av dem leder till faktiska kundförfrågningar sen?

Visste du att mellan 95-99% ofta lämnar en webbplats utan att ha gjort någon form av avslutshandling på webbplatsen överhuvudtaget. Man har inte mailat, handlat eller på något annat sätt tagit kontakt med ert företag.

Det här är ett väldigt vanligt problem vilket är varför vi har tagit fram Viseo Avslutsstöd. Avslutsstöd kan öka antalet kundförfrågningar med över 50%.

95-99% av dina besökare lämnar din webbplats utan att köpa eller kontakta dig

Så här fungerar det:

När en person kommit in på din webbplats och vi ser att personen är på väg ut genom att röra musen mot krysset i webbläsaren så dyker en ruta upp där du kan välja ett erbjudande av något slag. Det kan vara allt från att erbjuda en rabatt, fråga om personen vill vara med i ett nyhetsbrev eller något annat slags erbjudande. Personen är ändå på väg att lämna webbplatsen så det kan vara värt att gå steget extra för att få denna att kontakta dig.

Med hjälp av avslutsstödet har du också en större möjlighet att bygga upp ditt kundregister och på så sätt få fler kunder på lång sikt.

Detta ingår:

-Professionell designer & copywriter
-Kundanpassad kampanj
-Fria uppdateringar
-Leadshantering
-Rapportering och statistik

Exempel på hur avslutsstöden kan se ut:

kuponger
Kontakta oss idag så får du mer information om hur vi kan öka antalet avslut för dig!

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite SEO? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss för gratis konsultation.

Kontakta oss