Lokal Sökmotoroptimering (Google Places – Google My Business)

Vill du också synas på förstasidan på kartan?

Är ni ett företag med lokal anknytning så är det rätt självklart att ni vill synas på Googles förstasida och ha en plats på kartan tillsammans med telefonnummer och adress.

Om du har testat att registrera din Google My Business/Places/Local+ sida, lagt in kategorier, foton och beskrivningar men ändå inte kan hitta dig när du söker på sökord relaterade till din bransch så är du inte ensam.
En stor fördel med Google Local+ är att det är superenkelt för mobilanvändare att hitta dig i telefonen och sedan bara välja “vägbeskrivning” för att hitta med GPS:en eller välja “ring” för att ringa direkt till er.

Vi är en av få företag i Sverige som erbjuder riktig Google My Business/Places/Local+ sökoptimering. Det är inte alls samma algoritmer som styr de lokala resultaten som de vanliga utan helt andra. Vi vet hur det fungerar.
Vi har de främsta internationella expterna inom Google My Business/Places/Local+ Local+/Places som konsulter hos oss och det är väldigt få problem som vi inte kan lösa.

Våra kunder
Idag syns flera av våra kunder på A positionen för sökord och branscher som har mycket hård konkurrens.
Vi jobbar med hotell, vandrarhem, restauranger, redovisningsbyråer, bilverkstäder, optiker, mäklare, städfirmor, naprapater, tandläkare, ja listan fortsätter hur långt som helst. Du kan vända dig till oss för referenser.

Om du behöver hjälp med att registrera din Google My Business/Places/Local+ Local+/Places sida så titta gärna in på vår gratis guide om att registrera Google Places. Om du behöver hjälp med att få den att synas högre, det är då du ringer oss!

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite Google Places? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss idag!

Kontakta oss