Sökmotormarknadsföring – Välj dina kunder!

Sökordsanalys
Vi gör en analys över hur dina kunder söker på Google idag plockar fram relevanta sökord därefter.

Expertis
Oavsett om det gäller sponsrade länkar eller sökoptimering så hjälper våra sökexperter er från start till målgång. Från sökning till sälj.

Vi hjälper dig att synas där dina kunder söker!
Vi sköter hela processen – från att ta fram de absolut bästa sökorden för ditt företag och din bransch till att besökarna strömmar in på er hemsida.

 

Idag använder de flesta Google för att hitta något och de flesta förväntar sig att marknadsledande företag ska synas på förstasidan. Oavsett om du har ett marknadsledande företag eller en mindre lokal butik kan du använda dig av sökmotormarknadsföring. Om du har en kortare kampanj så kan Google AdWords (sponsrade länkar) vara något för dig och vi har personal som är certifierade för Google Adwords av Google.

Du betalar du Google per klick och vi tar liten procent för att sköta annonserna. Jobbar du med något mer långsiktigt och vill synas på diverse sökord så rekommenderar vi dessutom sökmotoroptimering som helt enkelt går ut på att hjälpa din hemsida högre upp i de naturliga resultaten.

Vi på Viseo har jobbat med sökmarknadsföring i flera år både på den svenska och internationellamarknaden(google.com/google.co.uk) Vi försöker alltid få våra kunder så högt upp i sökresultaten som möjligt och tar endast betalat för topp 10 resultat vilket gör sökmotoroptimering till en mycket kostnadseffektiv del av din sökmotormarknadsföring.

När du syns i de naturliga resultaten så kostar det givetvis ingenting per klick utan du betalar endast för de dagar du syns på förstasidan.

Etisk sökmotormarknadsföring
När man jobbar med sökmotoroptimering så är det viktigt att göra det på rätt sätt och helt enkelt följa de riktlinjer som Google satt up. Eftersom att en del av arbetet med SEO innefattar att bygga länkar till våra kunders hemsidor så är det mycket viktigt att kundens länk syns på rätt hemsidor.

Vad kostar det och när får man resultat?
Google AdWords kostar allt från några kronor upp till några hundra kronor per klick och en av fördelarna med AdWords är att din annons kommer upp snabbt! Andra delen av sökmotormarknadsföring, SEO (sökmotoroptimering) kostar allt från 20kr per dag och uppåt beroende på hur konkurrensen på sökorden ser ut. Det tar olika lång tid för olika sökord att nå Googles förstasida, men det handlar om allt från några dagar till flera månader. Men du betalar inget förens du syns, Viseo tar alltså risken med investeringen.

Vill du ha hjälp med sökmotormarknadsföring? — Kontakta oss idag!

Sökmotormarknadsföring är inte framtiden, utan använder ni det inte just nu så ligger ni redan steget efter era konkurrenter.

Ta kontakt med oss via formuläret till höger så kan vi hjälpa dig ta den plats på internet och Google som ditt företag förtjänar!

Ring oss på: 020 – 121 181!

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata om hur du kan få mer kunder från Google? Kontakta oss idag!

Kontakta oss