Om Viseo

Viseo har hjälpt över 200 företag att öka sin försäljning genom internetmarknadsföring och vi strävar alltid mot att överträffa våra kunders mål! Vi har hjälpt företag att öka sin trafik till hemsidan med över 900%, ta “omöjliga” positioner på Google och öka webbshoppars intäkter på internet med hundratals procent.

Viseo är ett familjeföretag och certifierad Google Partner som grundades i Linköping och som sedan hösten 2012 numera finns i Stockholm. Kolla in vår Youtube kanal här. Grundarna har sedan flera år tillbaka jobbat med internationell internetmarknadsföring. I slutet av 2010 valde de att istället fokusera helt på att hjälpa svenska företag att skapa fler affärer och stärka sitt varumärke genom internetmarknadsföring och sökmotoroptimering.

 

Du kan läsa mer om våra nöjda kunder här.

Vi jobbar här:

Marcus Sandström

Marcus Sandström

CEO

Marcus är en av grundarna till Viseo och har jobbat med internetmarknadsföring i 8 år. Han brinner för att hjälpa företag att växa på Internet.

Oscar Sandström

Oscar Sandström

COO

Oscar är en av grundarna till Viseo och överser alla projekt och ser till att våra kunder lyckas.

Topias Tuomi

Topias Tuomi

Director Strategic Partnerships & Key Account Manager

Topias använder sin talang och bakgrund i marknadsföring och psykologi, till att hjälpa våra kunder till ett grymt resultat. Han älskar att samarbeta med kunder som vill växa snabbt eftersom de blir involverade i optimeringsprocessen och fokuserar på siffrorna, precis som vårt Viseo-team.

Axel Hansson

Axel Hansson

Head of SEO

Axel är vår Head of SEO och har djupgående kunskap om teknisk SEO. På sin fritid har han skapat och byggt egna hemsidor som snabbt slog de största konkurrenterna i Sverige. Han vet vad som krävs för att du ska få rankningar på sökord som konverterar.

Marcus Lagerström

Marcus Lagerström

Senior AdWords Specialist

Marcus är vår “ROI-mästare”. Marcus har en kandidatexamen i företagsekonomi, och redovisning och ser till att kunderna investeringar på AdWords ger fina avkastningar.

Lauren Tonge

Lauren Tonge

Conversion Rate Specialist

Lauren har kandidatexamen inom företagsekonomi, marknadsföring och internationell finans. Hon har flera års erfarenhet av internetmarknadsföring. Fråga henne allt du vill veta om Google Analytics och A / B-testning.

Louisa Dembul

Louisa Dembul

Content Marketer

Louisa har jobbat med content marketing under många år och hon älskar skrivandet i kombination med marknadsföring.

Lisa Andersson

Lisa Andersson

Administration

"Fixar-Lisa" ordnar allt och lite till! På sidan om frilansar hon som content creator, holistisk hälsocoach och yogalärare.

Wren Bliss

Wren Bliss

Ekonomi

Wren har bakgrund i ekonomi och har stenkoll på läget, speciellt våra siffror.

Anne-Charlotte Sandström

Anne-Charlotte Sandström

​Administration

Lotta har varit med sedan starten och är en viktig del för Viseo. Hon har stenkoll på att saker och ting blir gjorda.

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite SEO? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss.

Kontakta oss