Om Viseo

Viseo har hjälpt över 200 företag att öka sin försäljning genom internetmarknadsföring  och vi strävar alltid mot att överträffa våra kunders mål! Vi har hjälpt företag att öka sin trafik till hemsidan med över 900%, ta “omöjliga” positioner på Google och öka webbshoppars intäkter på internet med hundratals procent.

Viseo är ett familjeföretag och certifierad Google Partner som grundades i Linköping och som sedan hösten 2012 numera finns i Stockholm. Kolla in vår Youtube kanal här. Grundarna har sedan flera år tillbaka jobbat med internationell internetmarknadsföring. I slutet av 2010 valde de att istället fokusera helt på att hjälpa svenska företag att skapa fler affärer och stärka sitt varumärke genom internetmarknadsföring och sökmotoroptimering.

 

Du kan läsa mer om våra nöjda kunder här.

Vi jobbar här:

Topias Tuomi

Topias Tuomi

Business Developer

Topias har varit med sen Viseo startade. Han är expert på att hjälpa företag att bli tydligare i sin kommunikation med kunderna och ta fram bättre erbjudanden för att öka försäljningen.

Oscar Sandström

Oscar Sandström

Conversion Optimization Expert

Oscar är specialist på konverteringsoptimering. Han överser alla projekt och ser till att våra kunder lyckas.

Marcus Sandström

Marcus Sandström

CEO

Marcus är en av grundarna till Viseo och har jobbat med internetmarknadsföring i 7 år. Han brinner för att hjälpa företag att växa på nätet.

Johan Gammel

Johan Gammel

Senior SEO

Johan kan allt och lite till om SEO och en noggrannare person får man leta efter!

Oscar Lagström

Oscar Lagström

Junior SEO

Oscar är vårt senaste supertillskott inom SEO och E-Commerce Management!

Moria Shavit

Moria Shavit

Web Analyst

Moria har en passion för hjälpa dig att förstå vad dina besökare gör på hemsidan och varför de gör det. Moria lägger grunden för konverteringsoptimeringen.

Zack Simpson

Zack Simpson

Conversion Analyst

Zack är vår konverteringsexpert. Han ser till att de som besöker din webbplats också blir kunder.

Louisa Dembul

Louisa Dembul

Content Marketer

Louisa har jobbat med content marketing under många år och hon älskar skrivandet i kombination med marknadsföring.

Branko Mejak

Branko Mejak

Senior SEO

Med mer än 9 års av erfarenhet av sökmotoroptimering i tuff internationell konkurrens finns det inte många utmaningar som Branko inte rår på. Dessutom är han specialist på teknisk SEO.

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata lite SEO? Oavsett vad du behöver hjälp med eller har frågor kring så är det bara att kontakta oss.

Kontakta oss