Vår modell med Sökmotoroptimering och Från besök till kund har skapat mer affärer åt hundratals företag.

Se ett urval av företag vi har jobbat med:

 

Nifamc_logga

NifaMC

Bakgrund: Våren 2012 påbörjade Nifa MC ett sammarbete med Viseo. NIFA MC ville öka försäljningen från Google.
Genomförande: Viseo rekommenderade Nifa MC att påbörja sökmotoroptimering på sökord där chansen att få bra positioner var hög och där chansen att personerna som sökte skulle genomföra ett köp var stor.
Resultat: Viseo har ökat försäljningen via hemsidan med över 210%, alltså mer än en tredubbling av försäljningsresultet. NifaMC innehar första och andraplaceringar på viktiga sökord så som:  mc jacka dam, mc jackor, mc kläder, mc skor online.

“Vår försäljning ökade med 210% enbart från den organiska trafiken. Vi är så nöjda vi kan bli och har redan investerat i mer SEO!”
– Johan Jakobsson, NifaMC

 

KonradW

Bakgrund: KonradW är ett B2B företag som säljer guldtillbehör och silvertillbehör till guld och silversmeder online och offline. KonradW anlitade Viseo för att få hjälp med att öka försäljningen via deras webbshop.
Genomförande: Viseo påbörjade sökmotoroptimering på sökord man spådde skulle öka försäljningen med minst det dubbla mot vad KonradW hade tidigare.
Resultat: Försäljningen tredubblades på ett år
Klicka här för att ladda ned hela kundcaset.

 

bygg
Byggutbildarna

Bakgrund: Byggutbildarna valde att anlita Viseo för att få hjälp med att öka antalet besökare och potentiella kunder till sin webbsida.
Genomförande: Viseo såg att det fanns stort potential att öka trafiken genom sökmotoroptimering. Man valde ut sökfraser som förväntades generera fler kunder och påbörjade SEO på dessa fraser.
Resultat: Ökade antalet besökare från 5,483 föregående år till 11,055 besökare ENDAST från Google och Bing.
Klicka här för att ladda ned hela kundcaset.

 

Citat från nöjda företag vi jobbat med:

 

best-western

“Kontakten med Viseo har varit otroligt proffsig med snabba svar och utmärkt service. Jag har fått många bra tips på vägen vilket jag uppskattat. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera Viseo som leverantör.”
-Katarina Edberg, BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma

scanacon
Både utbildningen samt arbetet Viseo utförde var i toppklass och de gav också ett mycket trevligt bemötande! Jag rekommenderar Viseo starkt!
– Roger Fröderberg, Scanacon

bisevo

“Viseo har verkligen hjälpt oss med att skaffa nya kunder, som komplement till vårt eget jagande är Viseo oslagbart jämfört med t ex annonsering.”
-Stefan Hallberg, Bisevo

 

bodirekt

“Att anlita Viseo för sökmotoroptimering visade sig vara det bästa beslut jag tagit gällande marknadsföringsinvesteringar under mina 10 år som egenföretagare!”
– Daniel Lundstam, Bodirekt

midroc

“Marknadspersonalen hos oss uppskattade er föreläsning. Det var värdefullt och också utvecklande att ta del av aktuell information på området.”
– Marina, Midroc AB

 

kakelugnarlogo
“På vår nivå och genom ett  informativt sätt har Viseo hjälpt Kakelugnar & Kaminer i Linköping att förstå och optimera vår sökbarhet på nätet! Stort Tack!”
-Camilla Didriksson, Kakelugnar&Kaminer

 

sattelit
“Viseo har gett oss mycket bra placeringar på ord inom rekryteringsbranschen i de organiska resultaten på Google. Det har inneburit helt nya affärskontakter och även nya affärer. Om vi ej anlitat Viseo hade vi ej kommit i kontakt med dessa för oss helt nya kunder/företag. Viseos arbete har varit mycket framgångsrikt och professionellt. Jag är jättenöjd!”
– Carl-Erik Wallin, Satt-Elit

Frågor?

Har du några frågor eller vill du bara ta en kopp kaffe och prata om hur du kan få mer kunder från Google? Kontakta oss idag!

Kontakta oss