Blogg > Sökmotoroptimering Stockholm – Lokal SEO i Stockholm

Om du är på jakt efter ett företag som kan hjälpa dig med SEO i Stockholm så har du hittat rätt! Viseo är en SEO byrå i Stockholm som ser till att du får bra resultat av din SEO med höga placeringar på rätt sökfraser men som även hjälper till med konverteringen.

Viseos kontor i Stockholm:

Vårt kontor ligger på Brännkyrkgatan 56 ett stenkast från Mariatorget. Hojta till om du vill komma förbi på ett besök

 

Vad är Viseo’s sökmotoroptimering?

 • Viseo Audit ™ - Du får reda på vilka problem din hemsida har och hur dina konkurrenter gör för att synas på Google
 • On page SEO - Allt du behöver ordna på webbplatsen inklusive teknisk SEO för att du ska kunna ranka bättre på Google
 • Off page SEO - Länkbygge för att ta dig till toppen av Google
 • Konvertering - Från besök till kund! Vi hjälper dig att få fler kunder från din sökmotoroptimering. 

Hur är Viseo annorlunda?

* Våra rapporter. Viseo har en kundnöjdhet på 9,5/10. När det kommer till rapporter är nöjdheten 10/10. Våra rapporter är väldigt enkla att förstå och kan delas med resten av kollegerna på ett enkelt sätt. * Vi förklarar hur vi gör.

Många av våra kunder vill även jobba med SEO inhouse och vi anordnar löpande workshops med kunder som vill bli riktigt vassa på sökmotoroptimering.

* Vi kan konverteringsoptimering. Kolla gärna in vår gratis Konverteringsoptimering kurs, den enda i Sverige i sitt slag. Våra experter har varit med och gjort 1000 tals A/B tester.

Vad är sökmotoroptimering?

SEO (sökmotoroptimering) handlar om förbättra synligheten på rätt sökord som faktiskt leder till affärer.  t.ex Google och Bing.  Man kan se sökmotoroptimering som PR för sökmotorerna. Du behöver innehåll som både besökaren och Google tycker om och så behöver du se till att det konverterar.

On Page

Här lägger du grunden till sökmotoroptimeringen.

 • Hur du skriver content för Google
 • Allt grundläggande som bör göras på en webbsida för att göra den optimerad för Google
 • Vi delar upp din webbplats SEO vänligt
 • Vi hittar och åtgärdar SEO fel på hemsidan
 • Tar fram en rätt struktur för hemsidan

Få en gratis konverterings-analys av din hemsida!

Vi går igenom vart din hemsida läcker pengar och hur du kan göra fler besökare till kunder eller leads. Gäller för sajter med minst 1000 konverteringar/månad.

Off Page

Vad Google främst tittar på när de bestämmer hur en webbplats ska ranka på olika ord är vad som händer utanför hemsidan.

 • Vi bygger länkar till din site
 • Genomgång och exempel på olika strategier du kan använda för att få din webbplats att synas bättre
 • Förklaringar kring vad Domain Authority etc är
 • Hur du håller dig uppdaterad om vad som händer i SEO branschen, nya riktlinjer etc.
 • Vad du inte ska göra

Sökmotoroptimering jobbar man med på lång sikt och arbetet fortsätter konstant för att få bättre & bättre positioner på fler o fler sökord. Läs gärna den ultimata guiden om sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering är bland de mest långsiktiga & kostnadseffektiva marknadsföringssätten som existerar.  Vi ser till att hjälpa dig skapa rätt innehåll, länkar och ordna den tekniska SEO:n så du kan aspirera på förstapositionerna för de allra mest konkurrensutsatta sökorden.

sökmotoroptimering statistik

Hur har det gått för våra kunder?

Viseo har en kundnöjdhet på 9,5 av 10. Kolla gärna in vårt case med John Henric eller med Lamnia. John Henric: ”Viseo har ökat vår Google Ads-försäljning med 550 % och hjälpt oss att nå ut till nya marknader. Vilket är en viktigt del för vår tillväxt!”

Utbildning inom SEO

Vi håller regelbundet utbildningar och workhops i Stockholm inom sökmotoroptimering. Om du vill lära dig hur du kan ligga steget före dina konkurrenter på Google så har du kommit rätt.

En av de vanligaste missförstånden kring sökmotoroptimering är att det bara är webbdesignen och vad man skriver på hemsidan som påverkar vilken position man får på Google.

Men faktum är att det är bara är en liten del av det, cirka 20-30%, resten är Sökmotoroptimering är dock mycket mer än så om det görs rätt.

Det är en marknadsföringsform som visserligen stöds av teknik och kunskap kring hur Google fungerar men som handlar om att förstå hur din målgrupp söker och hur du ska göra för att fånga upp dem i just rätt tillfälle.

Det och mycket annat får du lära dig i vår sökmotoroptimeringskurs här i Stockholm. “Marknadspersonalen hos oss uppskattade er föreläsning.

Det var värdefullt och också utvecklande att ta del av aktuell information på området.” Marina, Midroc AB “Viseos utbildning var i toppklass (10/10 poäng) och de gav ett mycket trevligt bemötande! Jag rekommenderar Viseo starkt!” Roger, Scancon AB

Behöver du hjälp med sökmotoroptimering i Stockholm?

Kontakta oss idag här så hjälper vi dig!

Marcus Sandström

Älskar sökmotoroptimering och konverteringsoptimering. Medgrundare till Viseo.